2018 Februari

U wordt doorverwezen naar onze nieuwe website...

Naam en voornaam Lara Supply
Leeftijd 15 jaar
School  / beroep Ik zit op het Sint-Jozefsinstituut-college in Torhout, waar ik de richting Latijn-Wiskunde volg.
Broers of zussen / gezin Ik heb 1 broer Tiebe en 1 zus Bente die ook allebei badminton spelen in Bc-Sportif.
Lid sinds ? Toen ik in het tweede leerjaar zat begon ik badminton te spelen. Ik was toen 8 jaar.
Huisdieren /
Andere hobby’s  Badminton is mijn enige hobby die ik met hart en ziel beoefen.
Mooiste badmintonmoment Mijn mooiste badmintonmoment was toch wel op het PK. Daar werd ik voor het eerst 2x Provinciaal Kampioen en dat hier in Eernegem. Ik heb er ook de mooiste en lastigste wedstrijden ooit gespeeld. Deze momenten zal ik nooit vergeten.
Favoriete dubbel/mixpartner? Ik heb niet bepaald een favoriete partner. Voor mij maakt het niet uit met wie ik samen op het veld sta, als ik maar plezier heb en als mijn partner er ook 100 procent voor gaat en niet opgeeft.
Waarom speler van de maand ?

Tijdens ons PK in Eernegem werd ze Provinciaal Kampioen in enkel en dubbel en in de mix tweede !!!! Proficiat met deze sterke prestatie .

Mijn droomberoep Later zou ik graag sportkinesiste worden.
Streefdoel badminton A-speelster worden, maar daar zal nog veel oefening voor nodig zijn.
Wat is Bc Sportif voor jou ? Bc-Sportif is een badmintonclub naar mijn hart: heel toffe en warme mensen, de activiteiten die altijd amusant en plezierig zijn en nog veel meer. Kortom het gaat niet alleen over badminton maar ook om al het plezier naast het badmintonplein.