2017 December

Naam en voornaam Jasper Olivier
Leeftijd 16 jaar
School  / beroep Sint-Jozefsinstituut-college Torhout  (La-Wi)
Broers of zussen / gezin 1 broer: Bertjan
Lid sinds ? 2010
Huisdieren Een hond, een kat en vissen
Andere hobby’s  Tropische planten kweken
Mooiste badmintonmoment Mijn mooiste badmintonmoment was de eerste keer dat ik een finale op een kw-cup heb gewonnen met Matthieu.
Favoriete dubbel/mixpartner? Iedereen die een grote inzet toont tijdens een match is een goede dubbel- of mixpartner, maar meestal speel ik dubbel met Matthieu Vanslembrouck.
Waarom speler van de maand ?

Is iemand met een gouden hart die actief is op alle gebied in onze club en gekend is door groot en klein. Speelt ook IC en is aspirant trainer met steeds een grote glimlach iedere dag !!!

Mijn droomberoep Nog geen idee, maar waarschijnlijk iets met wetenschappen.
Streefdoel badminton Mij nog veel amuseren en hopelijk nog veel bijleren en verbeteren.
Wat is Bc Sportif voor jou ? Bc Sportif is een fantastische sportclub met een schitterend bestuur en geweldige trainers waardoor ik iedere week met plezier naar de training kom.