2017 Augustus

Naam en voornaam Vyncke Wim
Leeftijd  42 jaar
School  / beroep Ambtenaar wegentoezichter onderhoud
Broers of zussen / gezin 2 zussen Mieke en Sofie , partner Caroline Blondelle  2 kinderen Mateo en Merel
Lid sinds ?  Sinds 2014
Huisdieren 1 hond Mokka
Andere hobby’s  Fietsen , tuinieren , mijn gezin
Mooiste badmintonmoment Vele mooie momenten al meegemaakt , jaren geleden bij badmintonclub B 76 vanaf laagste klasse tot 2 de liga in een paar jaar tijd bij de gemengde ploeg , tornooioverwinningen, en niet te vergeten de kampioenstitel vorig jaar met de herenploeg van Eernegem
Favoriete dubbel/mixpartner? Tornooidubbelpartner Gust Dupan ( bc varsenare ) , mijn partner Caroline Blondelle. Verschillende mensen in de club
Waarom speler van de maand ?

Voor zijn liefde voor badminton en Sportif . Is een graag gezien persoon bij de oudere jeugd voor zijn raad en steun tijdens trainingen en wedstrijden. Actief helpend tijdens tornooien en tot vallens toe aanwezig op voorbije conditie trainingen. Een echte meerwaarde voor onze club !

Mijn droomberoep  Doe ik nu al 17 jaar
Streefdoel badminton Graag zeker nog een paar jaar de jeugd helpen om hoger te geraken in de competitie. Toch nog eens proberen terug B1 speler te worden zoals vroeger .
Wat is Bc Sportif voor jou ? Hele toffe en gezellige club, zeer goede begeleiding voor de jeugd een zeer dikke pluim aan al de medewerkers en bestuur van BC-Sportif.