2016 December

U wordt doorverwezen naar onze nieuwe website...

Naam en voornaam  Veerle Keersebilck
Leeftijd  47 jaar
School  / beroep  Verleegkundige
Broers of zussen / gezin  1 zus Carmen
Wanneer ben je in aanraking gekomen met badminton ?  Eerst wat los spelen op reis. Nu een 10-tal jaar geleden in contact gekomen met BC-Sportif waar ik een 5-tal jaar zelf lid ben geweest.
Huisdieren  /
Andere hobby’s   Genieten van kleine dingen.  Lekker eten en  een boekje lezen
Mooiste badmintonmoment  In Izegem halve finale enkel waarbij Ine tegen Joke moest spelen. Iedereen maar ook iedereen stond te kijken en iedereen weende mee na de spannende 3 setter toen de zusjes na de match in elkaars armen huilend omhelsden. Maar er zijn er nog zoveel leuke herinneringen aan de badminton!
Hoe voelt het als ouder om je eigen kinderen te zien spelen ?  Leuk om je kinderen te zien genieten van hun sport met alle emoties erbij. En de vooruitgang die ze maken van B naar A in de KW-cups  of van D naar C1- B2 in de tornooien.
Waarom ouder van de maand ?  Staat steeds kaar om iedereen te helpen tijdens tornooien en gaat zelfs achter schoenen voor de tegenstander . Een SPORTIF OUDER !
Mijn droomberoep  /
Streefdoel badminton  Misschien een poging om te herbeginnen????
Wat is Bc Sportif voor jou ?  Een aangename sportclub die altijd klaarstaat voor jong en oud zowel op het veld als activiteiten ernaast. Een club waar iedereen een plekje verdiend.

DANK JE WEL AAN DE CLUB  VOOR DE AANGENAME VERRASSING J Een dikke proficiat aan het bestuur!